BOVAG

BOVAG

BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in caravans, aanhangwagens, fietsen, motoren, personenauto’s, bedrijfsauto’s, trucks, motorenrevisie, verhuur, autowassen, rijopleidingen en tankstations.

Van Leerzem is ook aangesloten bij de BOVAG.

Van je rijbewijs heb je de rest van je leven plezier. Rijlessen zijn wel een enorme investering, en daarom is zekerheid belangrijk. Bij een BOVAG rijschool krijg je die zekerheid. BOVAG rijscholen moeten voldoen aan een strenge gedragscode. De instructeurs moeten hun deskundigheid op peil houden en de lesauto’s moeten goed onderhouden zijn. Je krijgt een lesovereenkomst bij BOVAG rijscholen. Als je bij een BOVAG rijschool gaat lessen, dan weet je zeker dat je in goede handen bent. Zekerheid en veiligheid staan hoog in het vaandel.

BOVAG dient voor bedrijven als platform, nieuws-, en informatiecentrum. BOVAG lobbyt, adviseert en organiseert kwaliteitszorg. Daarnaast is BOVAG een werkgeversorganisatie die zich bezighoudt met personeel, opleidingen en arbeidsvoorwaarden. Bovendien zorgt BOVAG als netwerkorganisatie voor inkoopbundeling. Kortom, BOVAG biedt op een breed front een grote meerwaarde aan bedrijven.