Hoe ziet de rijopleiding er eigenlijk uit?

Intake

Bij de meeste leerlingen beginnen we met een “intake”. Dit is voor jou een eerste kennismaking met onze rijschool en jouw toekomstige instructeur.

Tijdens de intake kijken we naar een aantal zaken zoals jouw vaardigheden, hoe handig ben je al met het voertuig? We kijken ook naar zaken zoals faalangst of rijangst. Eigenlijk willen we zoveel mogelijk over jou te weten komen zodat we na de intake een goed advies kunnen geven over het verdere verloop van je rijopleiding.

Na de intake krijg je een advies. Dit advies bestaat uit het aantal lessen dat je, hoogstwaarschijnlijk, nodig zult hebben maar ook de keuze voor een tussentijdse toets, een faalangstexamen etc.

Vanaf nu kan je gaan lessen. Je kiest zelf het tempo waarin je gaat lessen.

Al je doelstellingen en vorderingen worden genoteerd in jouw opleidingsboekje. We hebben onze eigen "rijbewijsapp" waarop je kan zien wanneer je weer les hebt. Ook krijg je per mail je afspraken door.

We halen je thuis op en brengen je na de les weer naar huis. Als het beter uitkomt om je op te halen op school, werk of stage is dat, in overleg, meestal mogelijk.

Plan je intake