logo cbr.png

Nieuwe lokatie CBR Goes

Het CBR heeft een nieuwe examenlocatie in Goes gevonden. Het gaat hierbij om een gedeelte van het stadskantoor aan de M.A. de Ruijterlaan 2, 4461 GE Goes. Na de nodige verbouwingswerkzaamheden kunnen we daar naar verwachting in het eerste kwartaal van 2015 theorie- en praktijkexamens afnemen. De theorie-examens gaan verlopen via het nieuwe systeem, waarbij de kandidaat individueel examen doet op een touch-screen.

De nieuwe examenlocatie in Goes ligt op nog geen twee kilometer afstand van de huidige locatie in Tennis- en Sportcentrum Schelde International aan de Verrijn Stuartweg 18. Het stadskantoor heeft voldoende parkeerruimte en een gunstige ligging qua openbaar vervoer. Bovendien past de representatieve uitstraling beter bij ons nieuwe locatiebeleid dat zich richt op het verbeteren van de dienstverlening. Het gebied voor de praktijkexamens blijft hetzelfde, met de ligging nabij de autosnelwegen A58 en A256.

Met de opening van het nieuwe theorie-examencentrum in Goes komt het theorie-examencentrum in Terneuzen te vervallen. Een exacte datum daarvoor moet nog worden vastgesteld.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactieformulier