Nieuw examencentrum Goes vanaf half maart in gebruik

De nieuwe CBR-examenlocatie in Goes wordt op maandag 16 maart in gebruik genomen. Vanaf het stadskantoor aan de M.A. de Ruijterlaan 2 worden vanaf dat moment praktijkexamens afgelegd. Ook de rijtesten voor mensen met een medische beperking worden per half maart vanuit de nieuwe locatie afgenomen. De theorie-examens ‘nieuwe stijl’ volgen op een nog nader te bepalen datum. Dat laat het CBR weten.

Vanaf de huidige locatie aan de Verrijn Stuartweg 18 worden op vrijdag 13 maart de laatste praktijkexamens verreden. De laatste theorie-examens van CCV worden daar op dinsdag 24 maart afgenomen. Op donderdag 26 maart vinden er vervolgens de laatste theorie-examens voor de divisie Theorie plaats, zo wordt gemeld.

Examens
De nieuwe examenlocatie is een gedeelte van het stadskantoor, dat op nog geen twee kilometer afstand van het huidige CBR-onderkomen ligt. Het gebied voor de praktijkexamens blijft overigens hetzelfde, met de ligging nabij de autosnelwegen A58 en A256.

De nieuwe locatie krijgt naast een theorie-examenzaal in de nieuwe stijl een praktijkexamenzaal en een wachtruimte. Daarnaast wordt er een kamer voor de rijtesten gerealiseerd. De catering wordt verzorgd met behulp van automaten, zo geeft het CBR daarbij aan

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactieformulier