lescam2.png

we gaan werken met de "LESCAM"

Vanaf eind september 2015 zal Van Leerzem Opleidingen gebruik gaan maken van de revolutionaire en bijzonder innovatieve LESCAM.

Waarom LESCAM: Dit systeem onderscheidt zich met name in de software van andere camera´s en software omdat deze specifiek is ontwikkeld voor rij-instructie. De afgelopen jaren is mede door inbreng van rijscholen dit hoogwaardig product tot stand gebracht.

LESCAM heeft reeds zeven jaar ervaring met het verbeteren en ontwikkelen van camera systemen, zij controleert de hardware van de fabrikant om duurzame en hoge kwaliteit te realiseren.
Verder ontwikkelt LESCAM eigen software, aangezien de software van de fabrikant niet compleet en stabiel genoeg is voor professioneel en voortdurend gebruik.

Door gebruik te maken van de LESCAM onderscheidt onze rijschool zich ten opzichte van andere rijscholen. - Effectiever lesgeven en een hoger slagingspercentage.

De didactische voordelen zijn o.a.: Het is niet meer nodig de leermomenten direct te bespreken met de leerling, tijdens het rijden. Dit gebeurt aan de hand van de opgenomen beelden als de auto stilstaat. - De leerling kan de verkeerssituaties terugkijken en herbeleven met behulp van de opgenomen beelden en heeft dan alle tijd om hierover vragen te stellen. - De leerling krijgt de SD-kaart met opnames tijdens de rijles mee naar huis om zelf te bestuderen en zich voor te bereiden op de volgende rijles. Het thuisfront kan het niveau en de vorderingen meebeleven.

WIFI & Privacy: Werken via WIFI of netwerk ligt toch gevoelig en kwetsbaar. Door gebruik van WIFI kunnen er geen 2 beelden tegelijkertijd in de auto naast elkaar worden afgespeeld, met de SD-kaart kan dat wel. Beelden op het netwerk is gevoelig voor evt. hackers. Door gebruik van een SD-kaart is dit niet het geval.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactieformulier